за нас

  • пространство.
    светлина.
    иновации.

Residential Park Plovdiv: изберете дом в затворен комплекс, построен с материали и технологии от най-висок клас.

Вдъхновени от съвременните тенденции, проектирахме комплекса така, че той да предложи най-добрата и спокойна среда за безценните моменти на едно семейство.

Проектант

RТ Consult
RТ Consult
ПроектантRТ Consult

RТ Consult

https://rtconsult.eu

Основана през 2004 г. от арх. Цветелина Тодорова и Арх. Радко Тодоров, RT Consult се специализира в архитектура, интериорен дизайн, устойчив дизайн и консултации. RT Consult разширявяа своята дейсност и портфолио на национално и международно ниво в продължение на повече от 15 години. Общото ни убеждение е, че успешният проект започва със задълбочено разбиране на целите на нашите клиенти и уникалните нужди на крайните потребители. Имайки това предвид, можем да приведем в действие нашето творчество и да създадем сгради, които са технически и архитектурно новаторски. Стремим се да създадем цялостна среда, която прави разлика в качеството на живот на хората, които живеят, работят и взаимодействат с проекта.

Повече

Строител

Строител"Главболгарстрой" АД

"Главболгарстрой" АД

https://gbs-bg.com

Вече повече от 50 години, ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ създава нови места, в които хората да живеят, работят, пазаруват, спортуват и почиват. Пътища, по които да се движат и съоръжения, които да подобряват живота им. От основаването си до днес компанията е реализирала проекти с обща застроена площ от над 26 млн. кв. м. Внушителен обем, зад който стои непрестанният стремеж за усъвършенстване, оптимизация на процесите и предоставяне на най-качествената услуга.

Повече

Продажби

Smart Consultants
Smart Consultants
ПродажбиSmart Consultants

Smart Consultants

www.smartconsultants.bg

Ние от Smart Consultants имаме над 15 години опит в сектора на недвижимите имоти. Приветстваме всяко ново предизвикателство. Нашата мисия е да предложим пълен спектър от услуги, насочени към успешната реализация на един проект. Простичко казано, да реализираме една идея от чертожната дъска до модерна функционална сграда, отговаряща на всички изисквания дори на най-претенциозния клиент.

Повече
leaf photo

Имате въпроси?

Направете запитване