image

Локация

жк. “Тракия” гр. Пловдив, бул. “Освобождение” 155

Residential Park Plovdiv съчетава съвременният начин на живот и градската динамика с гледката към природата

Виж на картата

близо до теб

Kомбинация от уединение, природа и градски удобства.

Residential park Plovdiv е комплекс от затворен тип, който предоставя уединение, природа, сигурност и модерни градски удобства. Комплексът се намира в един от най-бързоразвиващите се квартали в Пловдив - ж.к. Тракия. Теренът с площ над 130 000 кв.м, има 58 жилищни сгради и обществена зона с всичко необходимо за вас и вашето семейство. В близост е парк “Лаута”, чиято разнообразна растителност ще се погрижи за качествена среда на живот с по-чист въздух.

 

 

 • ЦДГ Децата обичат Монтесори

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • Decathlon

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • LIDL

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • Парк Лаута

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • Kaufland

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • Аграрен университет

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • Home Max

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • СУ Любен Каравелов

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • МЕТРО

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • Собствен търговски център

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • ЦДГ Еделвайс

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • ЦДГ Велимира

  Мин. пеша
  Мин. с кола
 • Езикова академия

  Мин. пеша
  Мин. с кола
leaf photo
Детски градини

Детски градини

Residential Park Plovdiv ще разполага със собствена детска градина, където всяко дете ще може да се почувства специално. Желанието ни е да създадем едно по-различно място, в което децата да се чувстват сигурни и истински обичани, да идват с удоволствие, научавайки всеки ден нови и интересни неща. В близост са разположени и ЦДГ "Слънце", ЦДГ "Децата обичат Монтесори", ЦДГ "Еделвайс" и др.

Мин. пеша
Мин. с кола
Училища

Училища

Съчетанието на място, среда и принципи създава среда, в която да израстнем с познанието, че да се учим е от първостепенна важност, за да имаме достоен и смислен живот. На няколко минути с автомобил е разположен Аграрен Университет Пловдив, ТУ София - Филиал Пловдив, Пловдвиски унуверситет, множество частни и държавни училища, както и езикова академия в рамките на самия комплекс.

Мин. пеша
Мин. с кола
Паркове

Паркове

Комплексът предлага над 40% озеленени площи със зони за рекреация, игри и спорт, кардио и вело алеи. В непостредствена близост е разположен парк и "Лаута" с изцяло обновена алейна мрежа, около която са разположени зони за отдих и спорт, създадени са различни обекти по интереси – барбекюта, беседки, фитнеси на открито, детски площадки, игрища за волейбол, кучешка площадка, сглобяема сцена и атрактивна Айляк зона с хамаци.

Мин. пеша
Мин. с кола
Магазини

Магазини

Дом с всичко необходимо до вас - това е Residential Park Plovdiv. Освен собствен мол с над 300 наложени бранда, фууд корт с кафенета и ресторнати, подземен паркинг, дрогерии, аптеки, фитнес и спа център, ще може да пазарувате в разположените наблизо магазини на търговските вериги LIDL, Kaufland, Decathlon, T Маркет, Home Max, Зора, Jysk и др.

Мин. пеша
Мин. с кола

Удобни и уютни жилища

В хармония с околната среда, архитектурата и планировката на комплекса акцентира върху обширни и красиви дворни пространства, просторни и светли жилища, модерни и функционални разпределения, както и практични изложения на помещенията.

Избери имот

Изглед към парк "Лаута"

В близост е парк “Лаута”, чиято разнообразна растителност ще допринася за качествена среда на живот с по-чист въздух.

Виж локацията

Контрол на достъпа и видеонаблюдение

Residential Park Plovdiv ще разполага с изцяло изградената система за контрол на достъпа и видеонаблюдение, осигуряващи централизирано управление и обезпечаващи сигурността на сградите и обслужващите зони в комплекса.

Виж сградите

Собствен търговски център

Вдъхновен от класическата италианска архитектура и някои от най-големите аутлет центрове в Европа, той ще ви даде всичко необходимо в близост до дома: food corner с кафенета и ресторанти, детски площадки, подземен паркинг и десетки световни модни брандове, събрани на едно място.

Виж сградите

Парк за домашни любимци

Отчитайки обичайния недостиг на зелени площи в градските зони, в които е разрешено разхождане на домашни любимци, предвидихме специално обособен парк за тях, разположен на удобно място в комплекса, така че до него да има максимално бърз достъп, а придвижването до него да не създава дискомфорт за останалите ползватели на зелените пространства около сградите.

Виж сградите
leaf photo

Имате въпроси?

Направете запитване