image

Проекта

Residential Park Plovdiv съчетава съвременният начин на живот и градската динамика с гледката към природата

leaf photo

предимства

Удобни и уютни жилища

В хармония с околната среда, архитектурата и планировката на комплекса акцентира върху обширни и красиви дворни пространства, просторни и светли жилища, модерни и функционални разпределения, както и практични изложения на помещенията.

Избери имот

Изглед към парк "Лаута"

В близост е парк “Лаута”, чиято разнообразна растителност ще допринася за качествена среда на живот с по-чист въздух.

Виж локацията

Контрол на достъпа и видеонаблюдение

Residential Park Plovdiv ще разполага с изцяло изградената система за контрол на достъпа и видеонаблюдение, осигуряващи централизирано управление и обезпечаващи сигурността на сградите и обслужващите зони в комплекса.

Виж сградите

Собствен търговски център

Вдъхновен от класическата италианска архитектура и някои от най-големите аутлет центрове в Европа, той ще ви даде всичко необходимо в близост до дома: food corner с кафенета и ресторанти, детски площадки, подземен паркинг и десетки световни модни брандове, събрани на едно място.

Виж сградите

качество

Използваме технологии и материали с поглед към бъдещето

Проектирани по всички правила за устойчивост, нашите жилища са не просто материална инвестиция, а и инвестиция в здравето за теб и бъдещите поколения. За строителството на жилищните сгради в комплекс Residential Park Plovdiv са използвани материали от най-висок клас. Ще бъде монтирана алуминиева дограма "Reynaers CS 77" и блиндирани входни врати, отговарящи на всички съвременни изисквания за сигурност и екологочно строителство. Всяка сграда ще разполага с голям луксозен асансьор.

Wall back

Електрически системи

Разпределителни табла и автоматични прекъсвачи, дефектно-токови защити

ВиК инсталация

Водопроводна тръбна мрежа с полипропиленови тръби с микропореста топлоизолация. Битова и дъждовна канализация от PVC трислойни безшумни тръби

Комуникации

Интернет линия до всеки апартамент

Тухли

Външни и вътрешни зидове от керамични тухли с вертикални кухини, 25 см. и 12 см.

Дограма

Алуминиев профил в комбинация с водобранно крило и двоен стъклопакет с коефициент на топлопреминаване 1,3 W/m2*K, ниво на сигурност „Базис Плюс 2” и осигурители с повдигане за обкова на всички двуплоскостни крила на PVC дограмата

Шумоизолация

Стъклопакет с подобрено поглъщане на резонансните трептения и шупопоглъщащи свойства.

Топлоизолация

Топлоизолационна фасада с минерална мазилка

Сигурност

Контролиран достъп и видеонаблюдение във всяка жилищна сграда. Домофонна линия до всеки апартамент;

Плъзнете, за да видите целия план

локация и етапи

Дом с всичко близо до теб.

Residential park Plovdiv е комплекс от затворен тип, който предоставя уединение, природа, сигурност и модерни градски удобства. Комплексът се намира в един от най-бързоразвиващите се квартали в Пловдив - ж.к. Тракия. Непосредстеваната близост до парк „Лаута” гарантира приятен климат и чист въздух, а добрата инфраструктурана обезпеченост на града осигурява бърз и лесен достъп до всички негови части.

Етап 1

map icon

Етап едно предвижда реализирането на 22 жилищни сгради с подземен паркинг и обслужваща зона към тях, включваща – търговска и офисна част, ресторанти, заведения за бързо хранене, подземен паркинг, търговски обекти, организирана паркова среда за отдих, детски площадки, спортни зони и съоръжения, адвенчърпарк, спа и фитнес център, детска градина, парк за домашни любимци и други. Проектът е особено взискателен по отношение доброто и функционално разпределение на жлищната площ. Предвидени са ателиета, едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с квадратура от 55 до 190 кв.м. Партерните жилища ще разполагат със самостоятелни дворове, обособени с по-висока растителност за постигане на уединеност и спокойствие. 

Виж на карта
leaf photo

Имате въпроси?

Направете запитване