Ден на отворени врати за собственици

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В RESIDENTIAL PARK PLOVDIV!

Уважаеми собственици,

Организираме специално за вас Ден на отворените врати в неделя, 08.10.2023 г. от 10.00 до 15.00ч.

Събитието предоставя възможност да разгледате на живо вътрешността на комплекса, да се убедите в качеството на строителство и вложените материали, както и да зададете въпросите си на техническите лица, ангажирани в изграждането му.

Влизането в обекта ще бъде възможно в 10.00ч, 11.00ч, 12.00ч, 13.00ч и 14.00ч, като за целта на място ще бъдат сформирани отделни групи за всяка сграда.

Желаещите да влязат е нужно да направят предварителна регистрация за групата/сградата, в която са закупили имот. Регистрацията ще се извършва след легитимиране при служител на Residential Park Plovdiv в офис „Продажби“, 20 минути преди всеки кръгъл час от 9.40 ч до 13.40 ч.

Право на достъп ще има само един представител на имот. Собственици, притежаващи имоти в различни сгради, ще имат възможност да се регистрират допълнително за да огледат всички сгради, в които са закупили имоти.

Задължително е подписването на протокол за инструктаж и носенето на специална каска.

Ще бъдат допускани само лица над 18 години, носещи обувки, които закриват пръстите. Няма да се допускат лица с токчета.

В случай на неочаквано голям интерес и при невъзможност техническите ни лица да обслужат всички желаещи, RESIDENTIAL PARK PLOVDIV ще организира втори Ден на отворените врати при първа възможност.

Очакваме ви!

Сподели:

leaf photo

Имате въпроси?